gio yazdı: 14 Mar 2025 22:18
Trip hop öyleyse devamını bekliyoruz Emre;) Kim bilir belki zamanı gelir tekrar farklı ufak değişikliklerle ya da aynı şekilde tekrar hayatımıza girer diye düşünüyorum. Farklı türlerden de denemelerininin devamını bekliyoruz. Ne bileyim *hop olarak kalanlardan hiphop, chill hop vs. En azından beat yaratma kısmını merak ettim fakat bunlar da ayrı haz içten gelmesi gerekiyor. en azından lo-fi bir deneme fena olmazdı. farklı türlerden beslenmeyi sevdiğim için söyledim.
Yapiyoruz icinde birseyler seyler, Gio.
20 Martta muzigini ve yapimciligini yaptigim Mahser stage isimli arkadasim 'Gercegim Rap' isimli Turkce Rap single'imizi yayinlayacak. Gecen hafta bir Funky Hip-hop beati bitirdim. Bu hafta dark R&B altyapisina basladim. Bunlar yakin geleckete yayinlanacaklar.
Iki tane Melodic Techno ve Progressive House projelerinin mix ve masteringlerini hallettim, Subat ayi icinde. 3 tane proje mixing ve mastering icin beni bekliyor. Kendi capimda bir Melodik House uretim projesine basladim. Artik yasim kemale erdigi icin cok agresif muzik basim kaldirmiyor

Kisacasi calisiyoruz kendi capimizda