Selamlar, Can ben!

...
Jean_Caulfield

Selamlar, Can ben!

Mesaj gönderen Jean_Caulfield »

Herkese merhaba,

Arkadaşların kendilerini tanıttıkları içten ve güzel yazıları okudum. Böyle güzel insanlarla aynı platformu paylaşmak gerçekten çok güzel.
38 yaşında, hayatını bambaşka bir sektörden kazanan birisiyim. 20'li yaşlarımın başlarında müzik teknolojileriyle çok ilgileniyordum. Sonrasında üniversite bitip hayat koşturmacasına başlayınca upuzun bir ara vermek zorunda kaldım. Ancak, hayat aslında düşündüğümüzden çok daha kısa. O yüzden daha fazla geç olmadan tekrar bu uğraşıma geri dönmeye karar verdim.
Yaklaşık son 8 aydır müzik teknolojileri ve prodüksiyonu üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hali hazırda Ufuk Önen'in Ses Kayıt ve Müzik Teknolojileri derslerine devam ediyorum. Buna ek olarak da bu ay Pointblank Music School'un Music Production programına başladım.
20 küsür yıllık rock ve metal müzik dinleyicisi olmama rağmen, prodüksiyon açısından Synthwave, Darksynth ve Cyberpunk gibi türlerle ilgileniyorum. Prodüksiyon haricinde de tarz gözetmeksizin Mixing ve Mastering konularına ilgiliyim.
Türkiye'de bu tip müzik teknolojileri hakkında insanların birbirini bulup konuşabileceği çok fazla bir mecra yok, o yüzden bu forum umarım gün geçtikçe büyür ve bizim gibi kişiler için kendimizi ifade edebildiğimiz bir yer olarak ivmesini kaybetmeden devam eder.

Şuana kadar sadece 1 parça yayınladım. Aşağıdaki linkten dinlerseniz sevinirim :)

https://open.spotify.com/track/0BVJYYGw ... 8807434224