Merhabalar
-
Çiğdem Aydın
Merhabalar
Merhabalar. Ben Çiğdem. 23 yaşındayım ama yakında 24 olacağım. Ankara'da yaşıyorum. Hacettepe psikoloji bölümü mezunuyum ama kariyer konusunda kesin bir fikre sahip değilim henüz. Müzik hangi duyguları uyandırır, konusunda akademisyenlik düşündüm hep ama sonra müzikle daha içli dışlı olmak istediğimi hissettim. Diğer seçenekler de müzik terapistliği ve müzisyenlik. Classical Crossover tarzını çok seviyorum (opera-pop karışımı diyebilirim). Bu tarzın en büyük temsilcisi olan Il Divo grubunu ve çok sesli müziği de çok severim. Ancak klasik Türk müziğini de seviyorum. Pop, opera (klasik Batı müziği) ve klasik Türk müziği tarzını dengeli bir şekilde birleştirecek çok vokalli yapıya uygun besteler yapmak ve vokalimle bu şarkılara eşlik etmek istiyorum. Doruk Hoca'nın donanımlı müzisyen programına kaydoldum, mümkün olduğunca hızlı bir şekilde ilerleyip ilk bestemi ortaya çıkarmayı çok istiyorum. Şarkı söyleme konusunda da henüz başlangıç seviyesindeyim. İkisini paralel bir şekilde ilerletmeyi planlıyorum. Aslında mesleki açıdan daha büyük hayallerim de var ama bakalım, önce ilk beste sürecini bir yaşayayım diye düşünüyorum. Bakalım süreç bana neler gösterecek...