Selamlar arkadaşlar, bir çok bestem var, zaman buldukça demo haline getirmeye çalışıyorum. Aşağıya en son bitirdiğim parçayı bırakıyorum. Bu besteleri yapmaktaki amacım aklımda olan 2 3 sanatçının birine verip daha çok insanın dinlemesini sağlamak ve ucundan müzikte bir başarı elde edebilmek. Mesleğim müzikten çok alakasız, herhangi bir bilgi birikimim yok. nota bilmem, armoni bilmem lakin duymak istediğim tınılar kendiliğinden yerini buluyor.
Yaptığım herhangi bir demo sadece benim elimden çıkıyor. Burada duyabileceğiniz tek gerçek enstruman bas gitar. onda da çok özenmedim. Mİx mastering konusuna girmenize gerek yok çünkü elimdeki aletler güzel bir duyum almak için yeterli değil zaten bu konuda bilgi sahibi de değilim. Zaman ayırıp dinleyip yorumlarsanız sevinirim.
Sanatçılara ulaşmak konusunda problem yaşıyorum. Umarım bir gün başarılı olabilirim.
https://youtu.be/Pzuhvxx8r4w
Bestem için eleştirilerinize ihtiyacım var.
Re: Bestem için eleştirilerinize ihtiyacım var.
Tarzım değil fakat piyasa pop şarkıları ile besteniz arasında herhangi bir fark duyamadım.
Onlar şarkı oluyor da bu neden olmasın.
Elinize sağlık.
(Yorumum bir amatörün yorumu)
Elinize sağlık.
Re: Bestem için eleştirilerinize ihtiyacım var.
cevabınız için çok teşekkür ederim, beni net olarak bir kaç adım ileriye taşıdı. ben de amatörüm ve ömür boyu amatör kalmaya çalışıyorum. bestelerde başka olsun, farklı olsun derken çok değişik hatta tematik şeyler denemişliğim oldu geçmişte ama hedefimi pop fantaziye çevirdim.0Contrast yazdı: 08 Mar 2025 18:02 Tarzım değil fakat piyasa pop şarkıları ile besteniz arasında herhangi bir fark duyamadım.
Elinize sağlık.