Merhaba arkadaşlar, bugün itibarıyla Spring's Song (Baharın Şarkısı) isimli piyano çalışmam bitti. Sizin de fikirlerinizi görüş ve önerilerinizi beklerim. Bana ulaşan geri dönüşlerle her saferinde , her çalışmada bir adım ileri gidiyorum. İlgi gösteren, görüş belirten, yorum yapan başta Doruk hocam olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Anlayışınız için de ayrıca özel teşekkür ederim.
.
https://www.youtube.com/watch?v=8ZenKQgbFFY
Baharın Şarkısı (Spring's Song) isimli çalışma
-
demiraliatilgan
Re: Baharın Şarkısı (Spring's Song) isimli çalışma
Sol kulaklığımdan ince bir cızırtı geliyor benim kulaklık mı bozuk siz mi isteyerek bıraktınız yoksa artifact olarak mı kaldı ya da tape saturation tarzı bir durum mu bilmiyorum onun dışında şarkı çok dinlendirici keyif aldım.
Cızırtıyı teyit edeyim ben de... Noise gibi değil, daha çok ortamdan yakalanmış akustik bir clipping sesi gibi geliyor, çok kısık olmasına rağmen biraz rahatsız edici.
Beste ve düzenleme güzel, beğendim.
-
demiraliatilgan
0Contrast, öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Beğenmene sevindim. Cızırtıya gelince benden kaynaklanmıyor, sanırım yüklerken bir sorun oldu. Tekrar teşekkür ederim. Kolay gelsin.0Contrast yazdı: 21 Şub 2025 17:38 Sol kulaklığımdan ince bir cızırtı geliyor benim kulaklık mı bozuk siz mi isteyerek bıraktınız yoksa artifact olarak mı kaldı ya da tape saturation tarzı bir durum mu bilmiyorum onun dışında şarkı çok dinlendirici keyif aldım.
-
demiraliatilgan
I_R_on, yorumunuza çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Evet, sanırım stream yüklemesi sırasında bir sorun oldu çünkü kontrol ettiğimde benim çıktıda bir sorun yok. Tekrar teşekkür ederim.I_R_on yazdı: 21 Şub 2025 19:54 Cızırtıyı teyit edeyim ben de... Noise gibi değil, daha çok ortamdan yakalanmış akustik bir clipping sesi gibi geliyor, çok kısık olmasına rağmen biraz rahatsız edici.