Merhabalar,
Ben Mete Karataş. 30/08/1977 İstanbul doğumluyum. Evliyim, Peri(13) veElif(11) adında iki kızım var. Kendimi bildim bileli müzik yapmaya çalışıyorum. Hayatım boyu pek çok farklı işte çalıştım. Kendi kurduğum Sound Park grubu ile uzun yıllar Taksim'de pek çok mekanda müzik yaptım. Eskişehir Anadolu üniversitesinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde İktisat bölümünde okudum. Biraz zor olsada 11 yıl gibi inanılmaz bir sürede mezun oldum. Üniversite yıllarımda iyice alevlenen müzik aşkım çok da gönüllü olarak okumadığım İktisat bölümünü bitirmemi uzattı diyebilirim. Kızlarımın dünyaya gelişi ile müzikten epeyce bir zaman uzak kaldım diyebilirim. Hayat şartları maalesef beni bambaşka yerlere sürükledi. Bu zaman zarfında müzik bilgimin çok sınırlı ve yetersiz olduğunu keşfettim. Kızlarımın da müzik yeteneklerini farkedince bu eksiklerimi tamamlamak kendimi geliştirmek ve onlara da bunları anlatabilmek adına çalışmalarıma tekrar geri döndüm. Doruk Bey'in dersleri ve sohbetleri ile çok kısa zamanda önemli yol aldığımı düşünüyorum. Müzik okyanus gibi, öğrenilecekler, keşfedilecekler bitmiyor. Bu benim için büyük heyecan kaynağı ve bana muhteşem bir enerji veriyor. Kendimi müzikle ifade edebildiğimi düşünüyorum. Bu sebeplerle 10 yıl önce İstanbul'dan ayrılarak Antalya'ya taşınmaya karar verdik. Burada sadece müzik işleri ile uğraşıyorum ve kalan vaktimde de ailemle ilgileniyorum. Uzun yıllardır yapıp bir kenara koyduğum bestelerimi kendimce bir hale yola sokma çabası içerisindeyim. Bu platformun gelişimime fayda sağlayacağını düşünüyorum. Kendime 2 yıl kadar önce küçük bir ev stüdyosu kurabildim. Çalışmalarımı, kayıtlarımı evde yapıyorum. Logic Pro kullanıyorum. Daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum. İçimden gelenleri, aklımdan geçenleri elimdem gelen en iyi şekilde yapabilmek için kayıt tekniklerini, müzik teorisini, aranje, mix ve master konularını derinlemesine öğrenmek istiyorum. Aranıza katılmaktan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyım. Tekrar herkese merhabalar. Müzik dolu günler...
Sevgi ve saygılarımla...
Merhaba
Re: Merhaba
merhaba... benzer yollardan geçiyoruz ... semt neresi...
-
metekaratas
Re: Merhaba
Memnun oldum, merhabalar. Kemer, Arslanbucak'ta ikamet ediyorum.