50 Yaşına kadar bir kez bile şarkı söylememiş, söyleyememiş birisi olarak 50 yaşından sonra müzikle ilgilenmeye başladım ve bir enstrüman çalmayı dahi bilmeden, ilk olarak şarkı sözleri yazmaya, hemen arkasından beste yapmaya, bestelediğim şarkıları söylemeye başladım. Bu şarkılara özel, danslar veya dans koreografileri yarattım. Yüzlerce beste yaptım. Bunlardan bazıları için yine kendi kendime çekim yapıp, montajlayıp klipler hazırladım. Merak ederseniz; izleyip, dinler ve yorum yaparsanız memnun olurum:
https://www.youtube.com/watch?v=L_U2MWa ... 9Y&pp=gAQB
Ben bir matematik mühendisiyim. Ama meslek olarak 1980'lerde programlamayı seçtim. Yazılımın dinazor'larından sayılırım. 20 yıl önce, yani 45 yaşlarında kafayı dans ve müziğe takınca mesleği bıraktım. O tarihten bu yana dansla ve müzikle yaşıyorum.
Müzik kulağı olmayan birisinin, profesyonel düzeyde dans edebileceğinin; müzik kulağı olmayan birisinin söz yazabilecek, beste yapabilecek, bunları seslendirebilecek düzeyde kendisini geliştirebileceğinin yaşayan canlı kanıtıyım. Yeter ki isteyin