Merhaba,
26.5.2972 İstanbul doğumluyum. Baba tarafından Arnavut, anne tarafından Çerkez bir soydan gelmekteyim. Özel Alman Lisesi ve sonrasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldum. İyi seviyede Almanca ve İngilizce biliyorum. Kısa bir evlilik yaşadım ama şu anda bekarım ve hep böyle kalmayı planlıyorum. Otuz senelik profesyonel çalışma hayatımı, son on beş sene boyunca çalıştığım Türk Hava Yolları'ndan geçen sene emekli olarak tamamladım. Kalan ömrümü hobilerimle, sevdiğim işlere zaman ayırarak geçirmek istiyorum.
Ortaokul yıllarından beri iyi bir dinleyici oldum. Zaman içinde müzik zevkim pop ve rok müzikten caza, klasik müziğe ve en nihayet alaturka türk müziğine doğru evrildi. Kaliteli her türde müziğe saygı duyarım, onu dinlerim.
Müzik yolculuğum üniversite yıllarında gitar tıngırdatmakla başladı ama asla ileri bir seviyeye ulaşmadı. Geçtiğimiz son iki sene içinde bir müddet ney dersleri de aldım. Temel nota ve armoni bilgisine haizim. Evimde piano, gitar, elektro gitar, ud, ney muhtelif enstrümanlarım ve amatör kayıt ekipmanım mevcut.
Başlıca sorunum organize olamamak ve biraz mükemmeliyetçi olduğum için kendime ket vurup yol alamamak.
Doruk Bey'i bir kaç senedir takip ediyordum. Udemy üzerinden bazı derslerini aldım ama henüz başlamadım.
Hedefim öğrenmek. Eser oluşturmaktan önce müziğin temellerini ve armoniyi öğrenmek, anlamak istiyorum.
Bu yeni oluşum beni çok heyecanlandırdı. Benim için çok faydalı olacağına inanıyorum.
Doruk Bey, size çok teşekkür ediyorum ve işlerinizde başarılar diliyorum. İyi ki varsınız.
Saygılarımla.