Herkese Merhaba...

...
Veziroglu

Herkese Merhaba...

Mesaj gönderen Veziroglu »

Merhaba arkadaşlar,

Ben, müziğe çocukluktan beri gelen bağlılık ve sevgimden ötürü amatör olarak DJ’liğe başladım ve bir süre otellerde DJ olarak görev yaptım. Zamanla müziğe daha profesyonel yaklaşmak istediğim için İZMA Müzik Akademi’de Tonmaysterlik ve Müzik Teknolojileri eğitimi aldım. Şu anda hem prodüksiyon alanında hem de müziklerin remikslerini hazırlama konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. 35 yaşındayım ve hedefim, profesyonel olarak Tonmayster’lık yapmak ve müziğin her alanında aktif olarak yer almak.

Bu forumda özellikle şunları öğrenmek ve deneyimlerini paylaşan insanlarla tanışmak istiyorum:

Behringer X32 ses masası kullanan veya kullanımını öğretebilecek kişiler,

Miksing ve mastering konusunda detaylı bilgi ve pratik desteği verebilecek arkadaşlar,

Şarkı remiksleme, nota bilgisi ve müzik teorisi konusunda yardımcı olabilecek kullanıcılar,

MIDI klavye kullanarak Ableton Live programında şarkı üretebilen, üretim süreçlerini paylaşabilecek kişiler.

Amacım, hem kendimi geliştirmek hem de müzikle ilgilenen, deneyimlerini paylaşmayı seven arkadaşlarla bir çevre oluşturmak. Bu forumun ve burada bulunan kullanıcıların bana çok katkısı olacağına inanıyor, aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Sevgilerimle...