İlettiğim listeyi de söz yazarken bu kelimeleri kullanma diye veriyorlar sanırım.
Anladım. Acaba bu liste Suno'ya kara liste olarak mı veriliyor diye düşünmüştüm de. Gerçi söz yazdırmak için Suno tek seçenek değil, fakat sanki Suno ile daha kolay şarkı formatına oturur sözler oluşturuluyor.
Ben çok sözcü değilim aslında. Sözler müziğin yanında ikinci planda kalıyor bende. O yüzden parçaya oturan eli yüzü düzgün çıktığında onu kullanıyorum genelde.
3:10 to Yuma'yı biraz dinledim, orjinali için sorum şu : "Kim öldü?"
Filmin sonunda ana karakterlerden biri ölüyor. O duyguyu verebilmişsem ne mutlu bana. Aslında filmin sonunda beni daha çok
filmin müziği etkilemişti sanırım. Müzik Amerikan western tarzından biraz farklıydı. Daha sonra öğrendim ki "Spaghetti Western" diye bir kavram varmış. Bir ara İtalyanlar kendi western filmlerini çekmişler. Sanırım bu müzik de oraya gönderme yapıyor.
ingilizce sözlerle cover sanırım biraz fusion tadında olur öyle değil mi?
Tam olarak neyi kastettiğinizi anladığımdan emin değilim. Fakat şunu söyleyeyim, ben genelde biraz modal, belki de biraz buranın ezgileriyle takılıyorum. İngilizce sözlerle cover yaptırdığımda parçanın duygusu biraz değişmekle beraber bazen ortaya çıkan sonuç oldukça hoşuma gidiyor.
Aynı parçaya Türçe cover yaptırınca şarkı çok arabeske kaçabiliyor.