Selamlar ben Egeçağ. Bu gerçek ismim değil aslında. Egeçağ mahlasını, ürettiğim şeyleri yayınlarken kullanmak için seçtim.
Gitarla 17 yaşımda tanıştım. Arkadaşımdan ödünç aldığım sapı kırık gitarla akorları basmaya çalışırken parmak uçlarımın nasıl yandığını, aylarca nasıl bare basmaya çalıştığımı, mahallede gitar çalmasını bilen Giray ve Eray kardeşlerin peşinden şarkı öğrenmek için nasıl koştuğumu, ilk defa arkadaşlarımın karşısında gitar çalacak iken nasıl heyecanlandığımı hiç unutmuyorum.
O günler geride kalırken kendi şarkılarımı yapmaya başladım. Amatör ruhumla, o bildiğim birkaç akorlara duygularımı aktarmaya başlamak inanılmaz bir zevk oldu hep benim için. Şiirler yazdım, şiirlerime akorlar uydurdum, kaydettim, biriktirdim.Yavaş yavaş büyüyüp sorumluluklarım arttıkça yerimde saydığımı gördüm.
Şu an 34 yaşımdayım. Bir şarkımı profesyonel şekilde tamamlayıp yayınlamak hep içimde kalan bir şeydi. Geçen sene bu hayalimi gerçekleştirdim. Bir aranjöre şarkımı attım, beğendi ve üstüne çalıstık. Bu şarkım ortaya çıktı.
https://open.spotify.com/track/5dQrfuHe ... 9NevSDAIpw
Sonra düşündüm; "Neden ben de baştan sonra şarkılarımı kendim aranje etmeyeyim? 10 yıldır elimde biriken bir sürü şarkım da var bu zevki kendim de tatmalıyım." dedim.
Bunun için araştırma yaparken Doruk hocayla karşılaştım. İşin içine girdiğim 1 haftada müzik hakkında hiçbir şey bilmediğimi, yine parmaklarımın yanması, bileklerimin ağrıması, beynimin kaynaması gerektigini öğrendim. Aynı zamanda da doruk hocamın sakin ve net anlatımıyla bu işi yapabileceğimi de hissettim.
Ben de artık sizlerin arasındayım. Hepimize motivasyon ve ilham dolu bir süreç diliyorum.