Forumda aktif olmaktan ve bildiğim şeyleri aktarmaktan mutluluk duyarım. Bilmediklerimi de öğrenmekten...
galipkerembayat
-
galipkerembayat
galipkerembayat
Merhaba. İsmim Galip Kerem Bayat 22 Yaşında Üniversite Öğrencisiyim. Yaklaşık 12 yaşımdan beri Müzikle uğraşmaktayım. 2012 Yılında bana alınan Roland marka klavye ile müziğe ilgim başladı. Ancak günümüze kadar pek bir eğitim almamıştım. Çalmak istediğim müzikleri tutorial izleyerek öğrendim. Belli bir seviye sonra zaten kulağım gelişti ve bir çok parçayı kulağımdan çıkarmaya başladım. 2022 yılından itibaren ise Oyunlar ve Filmler için müzikler besteleyip ses tasarımı yapmaya başladım. Bu süreç başladıktan sonra müzik bilgimin yeterli gelmediğini fark edip teori ve armoni dersleri almaya başladım. Şu anda 2022 yılından beri düzenli olarak medya besteciliği ve armoni dersi almaktayım ve film ve oyun yapımları için çalışmalar yapmaktayım.
Forumda aktif olmaktan ve bildiğim şeyleri aktarmaktan mutluluk duyarım. Bilmediklerimi de öğrenmekten...