Ali Berk Altıparmak
Ali Berk Altıparmak
Merhabalar değerli forum sakinleri, ben Ali Berk Altıparmak, 30 yaşındayım. 13-14 yaşlarımda sıkı bir rap dinleyici olarak rap yapacağım ben dedim ve ucuz bir mixer ve mikrofon alarak müzik hayatıma başladım ancak rap müzikle alakalı herhangi bir proje hayata geçiremeden METALLİCA adlı grupla yollarım kesişti Nothing Else Matters adlı parça... Arkadaşımın yanımda açtığı parçaya ilk tepkim kapat şu satanistleri oldu
ancak ısrarı üzerine dinlemeye devam ettim ve ortalarında giren gitar arpeji beni yavaşça içine çekmeye başlamıştı. Kendimi bir anda 2014 Metallica konserinde buldum, muhteşemlerdi. O dönem çoğu gitara yeni başlayan amatörler arkadaş gibi klasik gitar aldım. Klasik gitarımla geçirdiğim süre içerisinde 15-16 yaşlarında basit akorlarla besteler yapmaya ve söz yazmaya başladım. ilk elektro gitarımı bana babam aldı ve artık hayalini kurduğum parçaları çalacak ve o çılgın soloları atacaktım. Çeşitli müzik grupları kurmayı denedim ancak olmadı(müzik dışı sebepler) Teorik olarak Kendimi geliştiremedim, ancak fena da solo atmıyordum kendimce...
Hayat mücadelesi vs... araya girince müzik ile olan bağım uzun yıllar stabil kaldı. Şu an devlet memuru olarak bir kurumda çalışıyorum. Ancak bendeki bu müzik aşkı tekrar alevlendi ve birazda durumu düzelttiğim için ekipmanlar alıp kayıt işleriyle haşır neşir olmaya başladım. Uzun lafın kısası öyle işte... Doruk hocayla bu işlere tekrar kafa yormaya araştırmaya başladığımda tanıştım ve bu forumun varlığını öğrendim. Demo kliniğine de ilk parçamı attım. Harika bir proje emeği geçen ve bu topluluk içerisindeki herkese teşekkürler selamlar