Merhaba
Bryce Drew'e ait Lucky Number isimli şarkıyı farklı bir bakış açısıyla tekrar mixledim. Dinlenmesi çok keyifli, oldukça samimi ve sıcak bir şarkı. Ancak çok fazla katmandan oluşan aslında oldukça kompleks bir altyapıya sahip. Yapmış olduğum mix ve mastering ile ilgili ne düşünürsünüz, merak ediyorum.
Küçük bir işbirliği duyurusu yapmak istiyorum. Mixing ve mastering alanında profesyonel olarak ilerlerken portfolyomu geliştirme sürecindeyim. Bu kapsamda, eserlerini yayınlamayı planlayan 3 kişiyle iş birliği yaparak projelerinin mixing ve mastering süreçlerini ücretsiz olarak üstlenmek isterim. Amacım, işbirliği içerisinde karşılıklı değer yaratan güçlü işler ortaya koymak.
Önceliğimi performans ve kayıt detayları üzerinde derinleşebileceğim canlı kayıt projelere veriyorum. AI ile üretilmiş çalışmaların yaratıcı potansiyelini değerli buluyorum; ancak bu aşamada odağımı insan performansının getirdiği dinamikler, mikro nüanslar ve kayıt karakteri üzerine kurmak istiyorum. Bu nedenle AI üretimli parçalardan ziyade bu tür projelere yöneliyorum.
İlgilenenler Müziği Üretenler Akademisi'nden özel mesajla ya da mixacleaudio@gmail.com üzerinden bana ulaşabilirler.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Selamlar
Emre
Yeni Mixing ve Mastering Sureci - By Mixacle Audio
-
Emre Sezgin
Yeni Mixing ve Mastering Sureci - By Mixacle Audio
- Dosya ekleri
-
- Mixacle Mix - Bryce Drew-Lucky Number.mp3
- (6.1 MiB) 12 kere indirildi