Ses kartı ve kulaklık alacağım. Önerilerden beynim yandı, lütfen yardım.

ÇağlarCan01

Ses kartı ve kulaklık alacağım. Önerilerden beynim yandı, lütfen yardım.

Mesaj gönderen ÇağlarCan01 »

Merhaba arkadaşlar, bendeniz acızane Stüdyo kayıt işlerine meraklı bir müzik öğretmeni ve aynı zamanda klavyeciyim. Şu an bu alanda tek yapabildiğim şey midi yazarak alt Yapı oluşturmak. Sorum şu,

Elimde eski model başlangıç seviyesi presonus audio box USB 48khz ses kartı ve presonus HD 7 kulaklık var. Bunlarla çaldığım vst enstrümanların seslerini artikülasyonlarını net olarak duyamıyorum. Şimdilik ses kayıt ile işim yok ama vstleri bütçemin el verdiği en iyi şekilde duyabilmek istiyorum. Şimdi bununla alakalı aldığım öneriler,

1- iyi bir kulaklık Alman yeterli diyen oldu.
2- ses kartını da değiştirmen gerekir diyen oldu.
3- sadece dinleyeceksen ses kartına para verme, Dac Alman yeterli diyen oldu.

Ses kartı için Universal audio Twin al diyen oldu, o kartı kullanan arkadaşın var gerçekten çok iyi ama çok pahalı. Aynı arkadaşım buna gücüm yetmeyeceğini söyleyince Motu M2 önerdi. Yapay zeka audient İd4 mk2 ile id14 mk2 önerdi. Dac öneren arkadaşım Topping audio dx1 al abi ses çıkışında Universali tokatlar dedi.

Kulaklık için yapay zeka da UA yıl öneren arkadaşım da Beyerdynamic dt770 pro 80ohm al dedi. Dac al diyen arkadaş onlar çöp abi hifiman al dedi. Ve benim de için şişti. Facebookta bir grupta herkes ayrı bir kulaklık önerdi. Yani bu işlerde kime ne sorsam herkes ayrı bir ürün tavsiyesi veriyor, ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Sizin düşünceleriniz tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar, en önemlisi bu konularda en ideal ekipmanı nasıl neye göre seçeceğim.