Bitmiş şarkım

Eren

Bitmiş şarkım

Mesaj gönderen Eren »

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Hocam yaptıgınız iş gerçekten çok kıymetli. Bu dönemde bir sürü anlamsız ve sanattan yoksun şarkılar popüler oluyor ne yazık ki ve bu nedenle güzel müzik yapan kişileri keşfedemiyoruz. Bu bağlamda siz de bizlere çok büyük destek oluyorsunuz. Bu sayede çok güzel eserler üreten besteciler, kendi eserlerini tanıtma fırsatı yakalıyor. Bunun için teşekkürler.

Parçaya gelecek olursam: Bu parçayı toplamda 1 haftada bitirdim vaktim kısıtlı olduğundan dolayı (parçayı kompoze etme ve mix&master süreci dahil). Bunun gibi farklı tarzda 5 tane bitmiş şarkım var ve yayınlasam mı yayınlamasam mı diye düşünüyorum çünkü yaptıgım mix&mastering'i iyi bir kulağa da dinletmek istiyorum. Tüm şarkılarımın mix mastering'ini ben yapıyorum kulağıma göre. Youtube üzerinden ingilizce kaynaklardan öğrendim mix yapmayı. Fakat dinleyeceğiniz şarkımda mix hatası varsa lütfen benimle paylaşın. Bir soru daha: bu şarkıyı böyle yayınlayabilir miyim, yoksa hala mix'i düzeltmem gereken noktalar var mı?

Tüm kemanlar için -BBC Symphony Orchestra kullandım Free version.
Gitar - Squier Hss
Gitar tonu için guitar rig 7'den şarkıya özel ton ayarladım
Davullar : Kontakt 8 kütüphanesinde- Studio Drummer
Bas gitar : Kontakt 8 kütüphanesinde - Rickenbacker
Piano : UVI Model D

Perküsyon için kullandıgım bir vst daha vardı fakat hatırlayamadım şuan. proje bilgisayarımda oldugu için kontrol edemedim. Tüm hatırladıklarım bunlar.

https://youtu.be/8aehqL4CEqw