Hayatı müziğe adanmış bir müzik tutkunundan merhaba.

Deepro

Hayatı müziğe adanmış bir müzik tutkunundan merhaba.

Mesaj gönderen Deepro »

Doruk Bey merhaba. Her yaştan kitleye ve özellikle gençlere ilgiyle vermiş olduğunuz değerli müzikal bilgiler takdire şayan ve çok kıymetli. Ben de hatırı sayılır bir süredir sizi saygıyla ve zevkle takip ediyorum. Sizin naif, sempatik ve donanımlı bir müzisyen olmanız, beni sizin etkinliklerinizi her daim takip etmeye ve onları dikkate almaya teşvik etmiştir.
Özellikle house müzik tabanlı elektronik müziğin her türünü 29 senelik bir birikimle dj lik yaparak çalmaya devam etmekteyim, geniş arşivlerim mevcut ve müzik deneyimlerim boyunca prodüksiyon ve aranje konularına da zaman zaman yer verdim. Prodüksiyon kısmında Ableton Live 12 kullanıcısıyım ve birçok tarzda elektronik müzik üretiyorum. Aslına bakacak olursanız son 3 yıldır prodüksiyon konusu üzerine , geçmiş zamanlara oranla daha fazla yoğunlaştım. Yaşantım süresince büyük bir tutkuyla yaklaştığım müzikle dünyasıyla hem mesleki hem de bir dinleyici olarak hep bağlantılı oldum. Ayrıca insanları eğlendirmek ve ruhlarını müzikle beslemek beni inanılmaz ölçüde mutlu etmiştir ve etmeye devam ediyor. Size belirli aralıklarla bazı çalışmalarımdan örnekler göndermek isterim. Değerli vaktinizden ayırıp incelerseniz onur duyarım. Öncelikle sizin ve sonrasında tüm değerli üyelerinizin, dinleyerek kıymetli yorumlarınızı katmanızdan memnuniyet duyarım. Demo kliniği oluşumunuz gerçekten çok başarılı. Her sesten , her zevkten, her emekten örnekler sunması ve bu anlamda müzik tutkunu kişilerin gelişimine katkıda bulunması, yol göstermesi adına bir nimet ki özellikle yeni başlayanların mutlaka katılım sağlaması gerek bence. Teşekkürler.

Aşağıda göndermiş olduğum link SoundCloud hesabımda son dönem yer vermiş olduğum EP Albüm içindeki aynı parçanın iki ayrı versiyonudur. Vaktinizin el verdiği imkan dahilinde dinleyip değerlendirebilirseniz çok memnun olurum. Müzisyen kimliğinizden gelecek yorumlar ve tavsiyeler benim için değerli. Teşekkür ederim.

https://soundcloud.com/djdeepro/deepro- ... motions-ep

https://soundcloud.com/djdeepro/deepro- ... al_sharing
Deepro

Re: Hayatı müziğe adanmış bir müzik tutkunundan merhaba.

Mesaj gönderen Deepro »

Doruk Hocam merhaba. Demo kliniğinden az önce tanıştık lakin , gerçek ismimi yazmayı unutuğum için hatamı düzeltmek adına ismimi paylaşma gereği duyuyorum. Ben Çağdaş. Sizin gibi değerli bir klavuza sahip olmak büyük şans. Değerlendirmeleriniz ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.