Evet ismim Küllü. :D 18 yaşındayım. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. EDM parçalar dinleyerek büyüdüm. House, Trap, Dubstep vs. dinliyorum. Günlük hayatımda video editörlüğü yapıyorum.
Daha önce ortaokul müzik derslerinde melodika harici hiçbir enstrüman çalmadım. Onun dışında da son 1 hafta harici müzikle 'dinlemek' dışında hiç ilgilenmedim. O nedenle neredeyse hiçbir şey hakkında bilgim yok. Müziğe özel ekipman olarak da sadece Crusher Evo kulaklığım var. DAW olarak da FL Studio Producer kullanıyorum.
Doruk hocamın Donanımlı Müzisyen Sertifika Programı'na katıldım ve şu an orada ilerliyorum. Sıfırdan başladığım için biraz zorlanıyorum açıkçası, aklımda tutmam gereken çok şey var gibi geldi lakin Doruk hocam ezbere gerek yok dedi, ödevleri düzenli yaparsam halledeceğim sanırım.
Harici bahsetmek istediğim bir şey yok. İyi forumlar.
Herkese Selamlar, Ben Küllü.
-
sami devrim
Re: Herkese Selamlar, Ben Küllü.
Selam Küllü. Donanımlı Müzisyen Sertifika Programı nedir, katılmak için ön şartları neler, bilgi verir misin?
Doruk hocanın müzik teorisi ve teknolojisi konusunda sıfırdan başlayıp kendi eserlerinizi hayata geçirecek seviyeye ulaşmanız için gereken her şeyi anlattığı, toplam yaklaşık 400 saatlik canlı yayın kaydından oluşan derslerinin tümüne verdiği ad. Katılmak için tek ön şart sanırım 150tl kanal üyeliğini almak; canlı yayın kayıtları yada superpeer videoları ancak o zaman görünür oluyor zaten.sami devrim yazdı: 10 Şub 2026 19:01 Selam Küllü. Donanımlı Müzisyen Sertifika Programı nedir, katılmak için ön şartları neler, bilgi verir misin?
Doruk hocamın Instagram postuna da göz at. https://www.instagram.com/p/DQjwaC-CIAF/?img_index=1
-
sami devrim
Teşekkürler, ben de üyeyim, programın adını bilmiyormuşum
Youtube kanalındaki tüm videoları izlemeye çalışıyorum.
Youtube kanalındaki tüm videoları izlemeye çalışıyorum.