Bu İkili adlı şarkım

cenkerturk

Bu İkili adlı şarkım

Mesaj gönderen cenkerturk »

Herkese merhabalar, sağlıklı yıllar dilerim. Kız arkadaşım için yazmış olduğum ''Bu İkili'' isimli parçamı ekliyorum. Bütün enstrümanları ben çalıp kaydını aldım, vokal vs her şey bana ait. Hayatımda yazdığım ve bitirdiğim ilk şarkı olduğunu söylemek istiyorum. Vokal anlamında da herhangi bir eğitimim yok, ilk kez söyledim. Mix masteringde muhakkak eksikler ve ufak tefek yanlışlar vardır çünkü mix mastering yapmayı bilmiyorum fakat tamamen kendim elimden geldiğince basit düzeyde yapmaya çalıştım. Doruk hocamıza ve forum üyelerine çok teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=jh6yyVdTWjc
Furkan Ersöz

Re: Bu İkili adlı şarkım

Mesaj gönderen Furkan Ersöz »

Merhaba, şarkıyı öncelikle çok beğendim.

Söz yazarlığı, melodi üretimi ve üstüne yazdığın gitar partisyonlarının gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.

Vokal tekniğin konusunda belki ağız açıklığı ve nüanslara dikkat edebilirisin, vibrato'nun hoş durabileceği yerler var gibi, ufak detoneleri de şimdilik melodyne kullanarak düzeltebilirsin belki.

Şarkıyı çok tatlı ve başarılı buldum hocam, elinize sağlık. :D
cenkerturk

Re: Bu İkili adlı şarkım

Mesaj gönderen cenkerturk »

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim :) Dediklerine katılıyorum, vokal konusunda sesimi eğitmem ve teknik kullanmam şarkıyı daha vurucu noktalara getirir bence de. İşin müzikal kısmını beğenmene de çok sevindim, sağlıklı yıllar dilerim :D