Herkese merhaba arkadaşlar,
Müzikle çok uzun zamandır ilgiliyim. 9 yaşında klasik gitar kursuna gitmeye başladım, orada temel seviyede çalmayı öğrendikten sonra kursu bıraksam gitar ve müziği bir daha hiç bırakasım gelmedi. 26 yaşındayım, başta elektrogitar olmak üzere bateri, bass, ukulele, klavye gibi çeşitli enstrümanlar çalabiliyorum. Üniversiteyi Boğaziçi'nde bilgisayar mühendisliği bölümünde okudum, çok boş vaktim olduğundan müzik teorisi de öğrendim. Şu andaysa aktif olarak Lazika korosunda Bariton olarak bulunuyorum. İstanbul-Üsküdar'da yaşıyorum.
Kendi şarkılarımı yazma ve yayınlama konusu her zaman ilgimi çekmiştir, bu yüzden prodüksiyona da girmeye çalıştım. Birçok altyapı yapıp yarım bıraktım. Ama artık yarım bırakmak istemiyorum. Söz yazma tarafım çok eksik, vokalist de değilim, bu yüzden besteler tamamlanamıyor ve tarihin tozlu raflarına karışıyor.
Yine de spotify'da tersibozuk ismiyle beni takip edebilirsiniz. 4 adet cover şarkım var yayınladığım. https://open.spotify.com/artist/2jW0P6O ... PlKbTxAL7A
Tanıştığımıza memnun oldum!