Uzun Gece

myavuzselim

Uzun Gece

Mesaj gönderen myavuzselim »

https://suno.com/song/5bd40c59-3c07-44e ... c3fbd2e650

Daha önce bunun başka bir versiyonunu tamamen yapay zekanın ürettiği sözlerle yaptırmıştım. Sözleri kendime göre uyarlayıp tekrar üzerinde çalıştım. Sözler mükemmel olamasa da en azından yapay değil artık. Gerçi benim sözler de yapay zeka sözlerine benzemiş biraz. Düşüncelerle uzun süre uyuyamayıp sabaha doğru uykuya dalma sürecini anlatmaya çalışmıştım.

Sözlerin bir kısmının telaffuzunda biraz sorun var. Bir iki kelimenin sonundaki "r" harfi "s" harfine dönüyor.
Aslında bu versiyondan yola çıkarak daha düzgün telaffuzlu bir versiyonunu da ürettirdim. Fakat miks ve vokal ses rengi açısından yine de bu versiyonu tercih ettim.
OYTUN

Re: Uzun Gece

Mesaj gönderen OYTUN »

Selamlar Yavuz Kardeşim, Forumun bu alanı çok sessiz, çok boş. Kimse yeni beste , eser, çalışma, deneme vb. yayınlamıyor..Kimse ;bir beğeniden vazgeçtim; bir eleştiri, bir yorum, bir katkı dahi sunmuyor...Bestene farklı bir yorum ile beğenimi belirtmek istiyorum...Synthesizerları Oda Orkestrasına çaldırmak istedim, ayrıca bir kadın sesi olsa nasıl olur ? diye düşünerek aşağıdaki SUNO parçasını bu bölüme biraz olsun hareket getirmek için görüşüne sundum.
Rahatsız etmediğimi umarak başarılar dilerim.
Saygılarımla,
Oytun ATALIK,
SUNO : https://suno.com/song/ed460e17-eab0-4c2 ... 4c5458447d
myavuzselim

Merhaba Oytun abim.
Selamlar Yavuz Kardeşim, Forumun bu alanı çok sessiz, çok boş. Kimse yeni beste , eser, çalışma, deneme vb. yayınlamıyor..Kimse ;bir beğeniden vazgeçtim; bir eleştiri, bir yorum, bir katkı dahi sunmuyor...
Evet, ben de bazen o açıdan kendimi suçlu hissediyorum. Fakat kendimi o yetkinlikte görmediğim için genelde ben de yorum yapmıyorum. Bir ara basit de olsa bir şeyler yazayım dedim, seri halde birkaç parçaya birkaç şey yazdım. O şekilde de garip durdu sanki :)
Synthesizerları Oda Orkestrasına çaldırmak istedim, ayrıca bir kadın sesi olsa nasıl olur ? diye düşünerek aşağıdaki SUNO parçasını bu bölüme biraz olsun hareket getirmek için görüşüne sundum.
Rahatsız etmediğimi umarak başarılar dilerim.
Saygılarımla,
Oytun ATALIK,
SUNO : https://suno.com/song/ed460e17-eab0-4c2 ... 4c5458447d
Çok güzel olmuş. Kemanlar, piyano, vokal gayet güzel oturmuş parçaya. İşimi yaparken peşpeşe bayağı dinledim. Teşekkür ederim.
OYTUN

Mesaj gönderen OYTUN »

Cevabın için teşekkür ederim...
"Daha iyi" ve "Her zaman MÜZİK" için çabalarını ayrıca çok sık olmasa da , saygı ile takip ediyorum...
Yetkinlik çok göreceli bir kavram. Bu platformda Doruk hocadan daha yetkin birisi var mı ? Ben bilmiyorum...Vazgeçme lütfen...
İyi bir hafta sonu olsun..
Biraz da yağmur yağsın ...
myavuzselim

"Daha iyi" ve "Her zaman MÜZİK" için çabalarını ayrıca çok sık olmasa da , saygı ile takip ediyorum...
Bu isimleri daha önce duymadım. Beni biriyle karıştırmış olabilir misiniz?
OYTUN

Mesaj gönderen OYTUN »

Karıştırmadım...Bunlar "İsim" değil..
Sen "Daha iyi Müzik" ve "Her zaman Müzik" kavramları için çaba göstermiyor musun ?
Bence hepimiz "Daha iyi Müzik" ve "Her zaman Müzik" kavramları için çaba gösteriyoruz...
Derdim bunu belirtmekti..
myavuzselim

Tamam, kastınızın bu olduğunu tahmin etmekle beraber emin olamamıştım.

Teşekkür ediyorum. Kendimce uğraşıyorum işte. Müziği seviyorum.

Ve evet, yağmur yağsın artık :)