Ben Bora,
45 yaşımdayım. Kurumsal bir firmada çözüm mimarı olarak çalışıyorum (bilgi teknolojileri işleri). Müzik benim için hep büyük bir ilgi alanı oldu, uzun süre aktif bir dinleyici olarak kaldım.
18'imdeyken gitar dersi aldığım hoca konservatuara yönlenmemi tavsiye etti ama müzisyen para kazanamaz diye geleneksel eğitim yolunu tercih ettim. Sonradan anladım ki aslında insan istediği şeyi yapınca, yeteri kadar vakit de ayırırsa bir şekilde başarılı oluyor. Neyse ben de 2. tutkum olan yazılım ve bilgisayar işleri ile uğraştım, jeofizik mezunu olmama rağmen kör topal tutundum bilgi teknolojileri piyasasında.
Yıllarca ara verdikten sonra müzik dinlemek kesmemeye başladı, gitarla başladığım entrüman merakı midi klavye almamla farklı bir boyuta geçti; dawlar vs derken küçük bir stüdyo kurdum. Gitar, klavye, piyano, davul ve bas gitar çalmaya çalışıyorum, şimdilik bana yetecek kadar idare ediyor.
Dizi film müzikleri bu aralar ilgi alanımda, diğer başlıklarda işleri paylaşabilirim.
Bu arada uzun zamandır Doruk hocanın da takipçisiyim, bir süre uzak kalmak zorunda kaldım ama şimdi yeni ortamımın da oturması ile beraber daha aktif olarak bir şeyler yapmayı istiyorum. Ortak çalışmaya da oldukça açığım, br yerlerde denk gelirsek konuşuruz.