Merhaba Kıymetli Doruk hocam. Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Müziğime çok katkınız var.. Pop, Funk, Synthwave, Deep hause tarzında müzik yapıyorum. En son yaptığım house parçam For Me yi buraya bırakıyorum değerli yorumlarınız için. Spotfy apple music youtube müzik gibi platformlarda da çok sayıda yayınlanmış parçam var fakat reklama girebileceğini düşündüğüm için yayınlanmayan bir parçamı size iletiyorum. saygılar. (Mix ve Masteringi henüz bitmedi.)
https://on.soundcloud.com/2tAuRzR4yYqlChZj2B
For Me
-
Emre Sezgin
Re: For Me
Eline saglik hocam.
KEyifli bir house music calismasi olmus. Bass yurusunu cok hos. Vocal de cok yakismis. Kick cok temiz geliyor.
Melodiler biraz altta kalmis sanki. Belirgin top line bir melodi olsa daha keyifli olabilirdi diye dusunuyorum. Parcanin trafigi biraz daha dinamik olursa daha da ilgi ceker .
Cok emin degilim ama Mid Bass'de (Sanirim Resonace'li lu UK house tarzi bir bass) highlarda bir reso var. Rahatsiz edici bir sizzle duyuyorum orada. High-cut EQ ile alinabilir sanki. Bass geliyor ama biraz daha da netlestirebilirsin bence. Frequency masking den kaynakli sanirim.
Iyi calismalar
KEyifli bir house music calismasi olmus. Bass yurusunu cok hos. Vocal de cok yakismis. Kick cok temiz geliyor.
Melodiler biraz altta kalmis sanki. Belirgin top line bir melodi olsa daha keyifli olabilirdi diye dusunuyorum. Parcanin trafigi biraz daha dinamik olursa daha da ilgi ceker .
Cok emin degilim ama Mid Bass'de (Sanirim Resonace'li lu UK house tarzi bir bass) highlarda bir reso var. Rahatsiz edici bir sizzle duyuyorum orada. High-cut EQ ile alinabilir sanki. Bass geliyor ama biraz daha da netlestirebilirsin bence. Frequency masking den kaynakli sanirim.
Iyi calismalar
-
mahmutdemireli
Re: For Me
güzel yorumun için teşekkür ederim emre hocam. dediğim gibi mix konusunda eksiklikleri var. mixlerken dikkate alacağım. saygılar.Emre Sezgin yazdı: 02 Tem 2025 17:28 Eline saglik hocam.
Iyi calismalar