Yeni bir öneri daha

demiraliatilgan

Yeni bir öneri daha

Mesaj gönderen demiraliatilgan »

Konulara "Teknik Destek" veya Yardım gibi bir bölüm daha eklenebilir mi? Şöyle ki, kendi şarkım için hazırlayacağım video Clip için önceleri Camtasia 8 kullanıyordum. Ama artık yeni sistemleri desteklemiyor. Mesela Camtasia 8 1080p dışındaki yani yüksek çözünürlükteki bir videoyu dikey yapamıyor yan çevirince de yarısını kesiyor. Yolunu bulamadım. Yeni versiyon programlara vereceğim binlerce liram yok. Bunun yerine yaklaşık aynı işi görecek bedava açık kaynak kodlu bir program arıyorum. Bunu soracağım veya bunun gibi yardım isteyenlerin sorunlarını, istekleri paylaşabilecekleri bir bölüm olursa iyi olur diye düşünüyorum.
VSDC tavsiye etmeyin çünkü görüntü kalitesi de, işlevselliği de bence! çok kötü. 1080p HD görüntüyü 320 SD hatta daha kötü kaydediyor. Nedenini anlamadım.
Herkese şimdiden teşekkür ederim.
HakanKAYA

Re: Yeni bir öneri daha

Mesaj gönderen HakanKAYA »

Capcut kullanın hocam ben kullanıyorum benim işimi görüyor siz de inceleyin bir derim.
demiraliatilgan

Re: Yeni bir öneri daha

Mesaj gönderen demiraliatilgan »

HakanKAYA yazdı: 06 Şub 2025 23:04 Capcut kullanın hocam ben kullanıyorum benim işimi görüyor siz de inceleyin bir derim.
Teşekkür ederim, CapCut daha önce denedim, bazı sorunlarla karşılaşınca vazgeçtim. Ama en kısa zamanda tekrar denemem lazım. Bilgisayarımda teknik sorun vardı, CapCut ile ilgili sorunlar sanırım bundan kaynaklanıyordu, teknik sorunlar giderildi, tekrar deneyip bakayım. Tekrar teşekkür ederim.
İlave not: CapCut'ın ekran video yakalama özelliği var mı?