RAP Demo

Emre Sezgin

RAP Demo

Mesaj gönderen Emre Sezgin »

Ilk Trukce RAP denemem arkadaslar. Yorumlarsaniz sevinirim.

https://soundcloud.com/emre-alper-58377 ... al_sharing
mustafanar

Re: RAP Demo

Mesaj gönderen mustafanar »

merhaba, youtube, dinlediğimiz müziklerin tarzına göre bizlere önerilerde bulunuyor, sıradan bana sizin parçanızı önerseydi, dinler ve "bu olmuş" derdim.
hip-pop rap, genellikle dinlediğim bir müzik türü olmadığı içindir belki ama; bunun gibi genel vurgusu sözlerinde olan şarkılarda vokal daha önde olması gerekirdi diye yorumlayabilirim.

orta frekanstaki sesler sözlerin duyumunu biraz engellemiş gibi hissettim, genel anlamda tüm enstrumanlar net bir şekilde duyuluyor, gayet temiz olmuş,
elinize sağlık, kolay gelsin..
Emre Sezgin

Re: RAP Demo

Mesaj gönderen Emre Sezgin »

Oncelikle yorumunuz ve guzel sozleriniz icin tesekkur ederim.

Haklisiniz. Rap'te ozellikle vocal mesajlar icerdigi ve daha cok vurgu istedigi icin oldukca alttaki muzige gore oldukca on planda olmasi lazim.
Benim de ilk denemem rap alaninda. Isin acikcasi cok hakim oldugum bir tur degil. Ancak farkli muzik tarzlarini tecrube ederek creative tarafimi gelistirmeye calisiyorum. Bir arkadasimin vokali uzeinde calistim ve bu muzik turune kendi yorumumu katmaya calistim.
Tek duze bir beatten ziyade muzikal zenginligi de olan ancak rap'i de vurgulayan bilincli olarak tercih edilmis hybrid bir is oldu. Hem vokali hemde muzigi benzer seviyelerde birbirini ezmeyecek sekilde dengelemeye calistim.

High Mid frekanslara tekrar bakacagim. Vokale SC ledim o frekanslari aslinda ama bir tik daha yer acabilirim sanirim vokal icin.

Tekrar tesekkurler