Bu başlık altında Müzik Üretenler Akademisi hakkında bilmeniz gereken temel noktaları bulacaksınız. Akademi size neler kazandırabilir? Siz Akademiye neler kazandırabilirsiniz? Bu soruların cevabını aşağıdaki bilgiler ışığında daha net değerlendireceksiniz. Lütfen dikkatle okuyun.
Müzik Üretenler Akademisi Nedir?
Müzik Üretenler Akademisi (MÜA), beste yapmak, söz yazmak ve özgün müzik fikirlerini hayata geçirmek isteyenlerin bir araya geldiği bir ortamdır. Akademiye katıldığınızda;
- Pozitif bir ortamda müzik çalışmalarınızı, fikirlerinizi paylaşarak yapıcı ve somut geri bildirimler alabilir, diğer üyelerin çalışmalarına geri bildirim verebilirsiniz.
- Eserlerinizi geliştirmek için müzik tutkunuzu paylaşan insanlarla işbirliği olanağı elde edebilirsiniz.
- Akademi çatısı altında yürütülen ortak projelere katılarak bilgi ve becerinizi artırabilirsiniz.
- Haftalık canlı yayınlara katılarak sorularınıza anında cevap alabilirsiniz.
- Müzik teorisine ve yapımına ilişkin 300 saati aşkın ders içeriğine ulaşabilirsiniz.
- Müzik tutkunuzu paylaşan insanlarla sürekli temas halinde kalarak ilhamınızı ve motivasyonunuzu canlı tutabilirsiniz.
Forum
Şu anda ziyaret etmekte olduğunuz forum, Akademinin temel haberleşme ve paylaşım aracı. Aşağıdaki adımları uygulayarak foruma katılabilir ve bir süre genel havayı gözlemleyerek Akademinin size göre olup olmadığına karar verebilirsiniz.
- Buraya tıklayarak foruma kaydolun.
- Burada forum kurallarını okuyun.
- Burada kendinizi diğer üyelere tanıtın. Müzikte ve müzik dışındaki yaşantınızda nereden geldiniz? Nereye gidiyorsunuz? Amaçlarınız, hedefleriniz nedir? Unutmayın, burada sizi dinlemek isteyen insanların arasındasınız.
- Burada daha önce yaptığınız veya üzerinde çalışmakta olduğunuz müzik projelerinizi paylaşıp fikir ve öneri alabilirsiniz. Siz de diğer üyelerin projeleri hakkında fikir ve öneri verebilirsiniz.
- Burada sizi heyecanlandıran, fakat bir türlü tamamlayamadığınız, tıkanıp kaldığınız fikirleri paylaşıp, diğer üyelerle birlikte geliştirmeyi deneyebilirsiniz.
- Burada diğer üyelerle işbirliği olanaklarını araştırabilirsiniz. Örneğin, siz bir üyeye projesinde gitar çalarak destek verirsiniz, bir başka üye sizin şarkınıza miks desteği verebilir.
- Topluluğumuz büyüdükçe olanaklar da büyüyor.
YouTube
Akademinin eğitim kolu ağırlıklı olarak YouTube üzerinden ilerliyor. Burada iki tür kaynak var:
- Bugüne kadar yapmış olduğum canlı yayınların kayıtlarını derleyerek YouTube'a yüklüyorum. Müzik teorisi, müzik teknolojisi ve yaratıcılıkla ilgili toplamda 300 saatin üzerinde eğitim içeriğimiz mevcut, yenileri de ekleniyor. YouTube kanalına katılarak bu içeriklere ulaşabilir, istediğiniz konudan başlayarak kendi hızınızda ilerleyebilirsiniz. Bu yayınlara ait belgeleri, projeleri ve ses kayıtlarını yine bu forumdaki bu başlık altında paylaşıyorum.
- Her hafta canlı yayın yapıyoruz. Bu yayınlarda yeni konular işliyoruz, projeler veriyorum, önceki projelere ilişkin geri bildirimler paylaşıyorum. Burada sorularınızı sorup anında cevap da alabiliyorsunuz. Yayınlar sona erdiğinde kayıtlar üyelerin erişimine açık hale geliyor.
Keşfedecek ne kadar çok şey var değil mi? Siz de aramıza katılıp müziğinizi hayata geçirmeye hazırsanız, hemen foruma kaydolun, kendinizi tanıtın ve birlikte ilerlemeye başlayalım.