İlk başlık benden olsun - SLM inceleme

jo.

İlk başlık benden olsun - SLM inceleme

Mesaj gönderen jo. »

Başlığı doğru mu anladım bilmiyorum ama sanırım ürettiğimiz müzikleri inceliyoruz bu başlıkta ve öneriler alıyoruz. "SLM" adında, future bass diyebileceğimiz bir genre için bir müzik ürettim geçen hafta. Zaten kanala bakarsanız çok üretimim yok. Diğer parçaları LMMS kullanarak yapmıştım. FL Studio kullanmaya başladıktan sonra da ilk ürettiğim parça SLM oldu. Eleştirilerinizi bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=hySJ-Pp ... QN&index=4

Eğer forum başlığı yanlışsa düzeltin, silip doğru kanala atayım.
UYMA

Re: İlk başlık benden olsun - SLM inceleme

Mesaj gönderen UYMA »

Yeni bir müzik tarzı oluşturuyorsunuz herhalde :mrgreen: Sound’ın girdiği kısım çok iyi ama konuşma çok uzun geldi bana yeni bir tarz gibi geldiği için çokta teknik yorum yapamayacağım :roll:
DorukS
Site Admin

Mesaj gönderen DorukS »

Konuşma ile müziği entegre etmek zor iştir, burada bunu gayet iyi başarmışsın. Müziğin atmosferi, iniş-çıkışları, konuşma ile etkileşimi gayet hoş.

Bass eksikliği en büyük sorun. Hele ki bu tarz mutlaka bass istiyor. Onun dışında büyük bir eleştirim yok esasen. Nevi şahsına münhasır.

Kanalına abone oldum 🙏🏻
jo.

Mesaj gönderen jo. »

UYMA yazdı: 16 Oca 2025 10:26 Yeni bir müzik tarzı oluşturuyorsunuz herhalde :mrgreen: Sound’ın girdiği kısım çok iyi ama konuşma çok uzun geldi bana yeni bir tarz gibi geldiği için çokta teknik yorum yapamayacağım :roll:
teşekkür ederim hocam. aslında future bass üzerine yola çıktım. lfo ile yakalanan ritimler bu tarz parçalarda biraz daha ön planda. tabii yolun çok başındayız. söz kısmını aslında bu kadar kısabildim. daha kısa, daha özet sözlerle denemeyi düşünüyorum. teşekkür ederim eleştirin için 🧡
jo.

Mesaj gönderen jo. »

DorukS yazdı: 21 Oca 2025 21:08 Konuşma ile müziği entegre etmek zor iştir, burada bunu gayet iyi başarmışsın. Müziğin atmosferi, iniş-çıkışları, konuşma ile etkileşimi gayet hoş.

Bass eksikliği en büyük sorun. Hele ki bu tarz mutlaka bass istiyor. Onun dışında büyük bir eleştirim yok esasen. Nevi şahsına münhasır.

Kanalına abone oldum 🙏🏻
eyvallah hocam sağ olasın bu güzel eleştiri için. seni etkileyebildiysek güzel. abone olman beni tahmin edemeyeceğin kadar çok mutlu etti :) sen yıllardır içimde ukte kalan müziği bana öğreten adamsın. senin kıvılcımınla çıktık bu yola. vakitsizliği bahane etmek istemiyorum ama bass konusunda daha fazla çalışmam lazım. sonradan ear candy'lerin ve verse-verse veya chorus-chorus arası çeşitliliği de arttırılması iyi olur gibi geldi. bir sonraki parçada biraz daha dikkatli olcam inşallah. 🧡