Yeni başlayan serüvenim :)

...
Canselin

Yeni başlayan serüvenim :)

Mesaj gönderen Canselin »

Herkese merhaba ismim Canselin müzik konusunda kendimi henüz yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum ve derslerde zorlanıyorum ama hayallerim büyük o yüzden motivasyonum da gün geçtikçe büyüyor. Öncelikle bu güzel topluluğu ve imkanı kurduğunuz için Doruk hocam size teşekkür ederim.
Biraz kendimden bahsedeyim. Kendimi bildim bileli müziğe ilgim var orta okul dönemimde gitar çalmaya çalıştım ancak sol elimin bir parmağında ufak bir kaybım var o da telleri basmamı zorlaştırdı ve zorlanınca bıraktım. Lise dönemi piyano eğitimi aldım ama nota okuma kısmında zorlandım bıraktım. Demekki zamanı değilmiş sağlık olsun. 26 yaşında anne oldum ve kızımla beraber kızım 1,5 yaşındayken anne bebek piyano eğitimleri almaya başladık. O günden beri yani 3 senedir piyano çalıyorum. O konuda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum hala. Şarkı söylemeyi hep çok severdim ama birisinin yanından söylemeye utananlardanım. Şurda bir kaç senedir toplu şarkılara eşlik ediyorum ama gene solo söylemek utandırıyor genelde şarkıyı okuyorum içimden geldiği gibi söylemek savunmasız hissettiriyor bunu nasıl aşarım bilmiyorum ama hedefim şarkılarımı yapıp söylemek. 1,5 sene önce bir ilham geldi ve ilk şarkımı yazdım. O günden beri yazıyorum ve kelimelerde kalmasını istemiyorum çünkü söylemek istediklerimi Dünyaya bırakmak istiyorum. Bu yolculukta Dorum hocam karşına çıktı. Henüz yolun çok başındayım ama bu toplulukta olduğum için mutluyum. Hepimizin yolu açık olsun 🙏🏼